El sorteig d'entrades per l'espectacle dels Lunnis s'amplia fins dimecres


  • Comparteix:

Els Lunnis protagonitzaran un espectacle al Teatre-Auditori

Els Lunnis protagonitzaran un espectacle al Teatre-Auditori

Cugat.cat amplia fins aquest dimecres el sorteig d'entrades per assistir a l'espectacle 'Los Lunnis al Teatre-Auditori' que té lloc aquest diumenge a partir de les dotze del migdia. Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic esmentant el nom d'alguns d'aquests coneguts personatges a concurs@cugat.cat. A partir de dijous Cugat.cat es posarà en contacte amb els guanyadors.

Els coneguts personatges 'Los Lunnis' protagonitzaran la festa que Televisió Espanyola celebrarà al Teatre-Auditori amb motiu dels 50 anys de l'emissora a Catalunya.

Cugat.cat instal·larà una carpa a l'exterior del Teatre-Auditori el dia de l'espectacle, on hi haurà regals i altres sorpreses. A més, organitza un sorteig de diversos paquets de quatre entrades per assistir-hi.

Per participar al concurs, s'ha d'enviar un correu electrònic adjuntant el nom de qualsevol dels Lunnis a l'adreça concurs@cugat.cat. El concurs estarà obert fins aquest dimecres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És estrany que tve a Catalunya ho celebri amb un espectacle en CASTELLÀ ! Quina poca autoestima que teniu !

Els Llunis. Enviat el 11/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.