Ja hi ha els 14 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

L'accessibilitat s'instal·la a la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat ( 3/feb/09)

Quatre noves precandidatures opten als Premis Ciutat de Sant Cugat (29/gen/09)

Quatre noves precandidatures Premis Ciutat de Sant Cugat (17/des/08)

Joan Alós i Sandra Gusart guanyen el Premi Literari de Valldoreix 2008 (13/des/08)

Comença el termini de presentació de candidatures per als Premis Ciutat de Sant Cugat ( 1/des/08)


  • Comparteix:

Imatge dels guanyadors d'una edició anterior

Imatge dels guanyadors d'una edició anterior

La comissió de propostes dels Premis Ciutat de Sant Cugat ha decidit les 14 candidatures finalistes als guardons. La gala d'entrega d'aquesta distinció local tindrà lloc d'aquí a 10 dies al Teatre-Auditori i les invitacions per assistir-hi ja es poden recollir a l'Oficina de Turisme.

El primer dels 14 finalistes és l'atleta resident a Valldoreix Abdel Ait per haver aconseguit dues medalles en els Jocs Paralímpics de Pequín. El cineasta Ramon Costafreda, veí de Mira-sol, també forma part de la tria després de presentar el telefilm 'Mà morta truca a la porta', rodat íntegrament a Sant Cugat.

La Unió Recreativa i Esportiva (UREF) i l'Agrupació Teatral la Floresta han celebrat el seu trentè aniversari el 2008 amb una sèrie d'actes commemoratius que situen la candidatura conjunta com una de les finalistes, de la mateixa manera que Konich-Tech, l'empresa d'enginyeria científica que celebra els 30 anys de seu a Sant Cugat.

Altres de les candidatures que poden rebre els premis són la Marxa Infantil de Regularitat, que s'ha convertit al llarg dels seus 50 anys d'història en un símbol d'identitat santcugatenca, i la Mitja Marató, que ha celebrat la seva 25a edició i ja és puntuable per al Campionat de Catalunya de Maratons així com la 3a edició de Challenger de Mitges Maratons.

Chocolat Factory també integra la selecció del jurat ja que el 2008 ha estat l'any de l'expansió territorial de la companyia, així com Eduard Ansaldo, que l'any passat va aconseguir la nota més alta de Catalunya i d'Espanya en les proves d'accés a la universitat.

Víctor Alexandre forma part dels finalistes després de publicar 'Nosaltres, els catalans' i guanyar el premi Mercè Rodoreda que atorga Òmnium Cultural. Entre els finalistes també hi ha Manuel Centeno, expresident de l'Associació de la Gent Gran Racó de l'Amistat de les Planes, i la Taula de Mobilitat Reduïda que treballa per a la supressió de les barreres arquitectòniques.

Júlia Menéndez, per haver participat en els Jocs Olímpics de Pequín i haver aconseguit un diploma olímpic en la modalitat d'Hoquei herba, i el Club d'Hípica Collserola, per la trajectòria del club durant 12 anys, també figuren entre les candidatures fermes.

Finalment, l'Associació Familiars Alzheimer Vallès Occidental (AFAV) també és finalista per haver posat en marxa un nou programa de sensibilització a escoles i instituts de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.