Un àlbum de cromos de la ciutat promocionarà el teixit comercial i empresarial local


  • Comparteix:

Molts dels comerços del barri del Monestir participaran a la iniciativa

Molts dels comerços del barri del Monestir participaran a la iniciativa

El projecte 'Retalls d'història' donarà a conèixer el teixit comercial i empresarial local a través d'un àlbum de cromos de la ciutat. La iniciativa, promoguda per l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir i l'Ajuntament, comptarà amb un recull d'imatges de Sant Cugat dels anys 40 i 50 del Fons Cabanas cedides a l'Arxiu Municipal.

Els ciutadans que vulguin completar l'àlbum de cromos de la ciutat hauran de visitar tots els establiments i empreses que participen a la iniciativa, la majoria situats al barri del Monestir.

Les fotografies formen part d'un recull d'imatges del Fons Cabanas, bona part inèdites, dipositat a l'Arxiu Municipal. El material serà gratuït per als ciutadans gràcies a la col·laboració entre l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir, el departament de Treball de la Generalitat, l'Ajuntament i diversos patrocinadors.

La campanya pretén difondre el coneixement sobre el teixit comercial i empresarial de la ciutat i promocionar els establiments que participen de la iniciativa. Ho explica Sara Gubau, membre de S'imagina Màrqueting, l'empresa que està posant en marxa el projecte. Són declaracions a Cugat.cat.

Sara Gubau

És un projecte ampli per promocionar el comerç, trencar rutines de compra i promoure el desenvolupament local, que es transforma en un àlbum de cromos.




Les empreses que hi vulguin participar ho poden fer posant-se en contacte abans de divendres de la setmana que ve amb l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir.

Els ciutadans podran començar a buscar les fotografies entre finals de març i principis d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.