ASDI prepara una nova discoteca per a discapacitats a TorreBlanca


  • Comparteix:

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), en col·laboració amb l'Ajuntament, organitza la tercera edició del projecte de la discoteca per a persones amb discapacitat. Es tracta d'una iniciativa que busca la integració d'aquest col·lectiu a través de l'oci. La primera cita serà el dissabte de la setmana vinent al Casal de Joves TorreBlanca.

La iniciativa, impulsada per ASDI amb el suport de la Taula per a Persones amb Discapacitats de l'Ajuntament, persegueix la normalització de l'oci. La directora general de l'entitat, Begoña Viñallonga, espera que la iniciativa tingui continuïtat i s'acabi consolidant.

Begoña Viñallonga

Esperem que sigui un principi per acabar normalitzant aquest servei.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha indicat que aquesta és una de les prioritats de l'àrea de Ciutadania.

Carmela Fortuny

Volem que aquest col·lectiu disposi de les mateixes opcions d'oci que la resta de la ciutadania.


Durant aquest any es programaran tres sessions. La primera serà el dissabte de la setmana vinent a partir de dos quarts de sis de la tarda al Casal de Joves TorreBlanca. La trobada està oberta a tothom.



  • Comparteix:

COMENTARIS

molt solidari, facilitar el lleure o també l'esport..calen aquests espais oberts a tothom on es respecti la diferència i se l'hi dongui la prioritat que es mereix.

dave. Enviat el 3/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.