Neix un cicle de concerts al nou restaurant Carboneria Rosi


  • Comparteix:

El restaurant la Carboneria Rosi organitza des d'aquesta setmana un cicle de concerts per al jovent de la ciutat que consistirà en actuacions musicals que tindran lloc cada dijous a partir de les vuit del vespre. L'establiment gastronòmic, que ha obert les seves portes fa menys d'un mes, ocupa un local del carrer Villà d'un antic bar que ja s'anomenava la Carboneria.

El cicle ha donat el tret de sortida amb un primer concert dijous passat, que ha comptat amb l'actuació de Pepe Nada i Los Carboneros.

Rosi Gómez, actual propietària del restaurant, ha explicat a Cugat.cat que pretén consolidar la proposta dels dijous entre els joves de la ciutat.

Rosi Gómez

Els concerts seran els dijous de 20h a 22h. No se sap si seran tots els dijous, però de moment el d'ahir va estar molt bé.




A part de les actuacions dels dijous a la nit, l'establiment gastronòmic està preparant diferents activitats per als seus clients. La proposta més immediata és dissabte de la setmana que ve i consistirà en una festa de disfresses on aquell qui aconsegueixi el vestit més original gaudirà de 'barra lliure' durant tota la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.