La participació als Jocs Olímpics de Pequín dóna a Júlia Menéndez un Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Júlia Menéndez, en una imatge d'arxiu

Júlia Menéndez, en una imatge d'arxiu

L'esportista santcugatenca Júlia Menéndez ha estat premiada amb un dels premis Ciutat de Sant Cugat per la seva participació als Jocs Olímpics de Pequín, tot i que no ha pogut recollir-lo perquè estava en competició. L'esportista ha estat guardonada per haver aconseguit un diploma olímpic en la modalitat d'hoquei herba.

A banda de participar al Jocs Olímpics de Pequín 2008, amb la selecció espanyola d'hoquei herba, Júlia Menéndez ha estat campiona de Catalunya d'hoquei sala amb el seu equip, el Júnior, i també ha aconseguit la quarta plaça al campionat d'Espanya durant la temporada 2008 - 2009. La temporada 2007 -2008 va ser sotscampiona de lliga amb el Júnior.

Menéndez, de 23 anys, va néixer a Sant Cugat i juga al Júnior des que va iniciar-se en el món de l'esport. L'esportista no ha pogut recollir el premi aquest diumenge perquè estava en competició. En el seu nom, l'ha rebut la seva mare, Anna Ortega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.