Els Mossos d'Esquadra intensifiquen els controls preventius a grups de joves organitzats i violents de Sant Cugat


  • Comparteix:

El control fet a la nostra ciutat no va registrar cap infracció penal ni administrativa

El control fet a la nostra ciutat no va registrar cap infracció penal ni administrativa

Els Mossos d'Esquadra han intensificat els controls preventius a grups de joves organitzats i violents a diferents localitats de Catalunya, entre elles Sant Cugat. Aquests controls formen part del dispositiu Brisa, que es va posar en marxa fa gairebé un any amb el propòsit de reduir accions conflictives o enfrontaments entre col·lectiu de joves, majoritàriament d'origen llatinoamericà. El control preventiu que s'ha posat recentment a la nostra ciutat no ha registrat, però, cap infracció penal ni administrativa.

La policia nacional ha intensificat els controls preventius a tot el país amb el propòsit d'aturar possibles actuacions conflictives i violents entre grups de joves organitzats. Segons els Mossos d'Esquadra aquests grups han protagonitzat durant els darrers mesos algun episodi greu, com ara baralles tumultàries, lesions i desordres públics.

Aquest passat cap de setmana, de manera gairebé simultània, els mossos de les Regions Policials Metropolitanaes Barcelona, Metropolitana Sud, Metropolitana Nord, de la que forma part Sant Cugat, i Camp de Tarragona, han muntat diversos dispositius i controls policials preventius.

El de la nostra ciutat però, com el control de Rubí, Sabadell i Terrassa, no es va registrat cap infracció penal ni administrativa.

Els Mossos d'Esquadra han explicat que aquest tipus de control es continuaran realitzant periòdicament. Els agents policials han volgut puntualitzar la situació al territori català pel que fa a aquest col·lectius està sota control i aquests dispositius policials permeten detectar i evitar possibles situacions de risc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.