Quatre candidats esportius als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Abdel Ait, en primer terme de la imatge

Abdel Ait, en primer terme de la imatge

Júlia Menéndez, Abdel Ait, la Mitja Marató i el Club Hípica Collserola són els candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat relacionats amb el món de l'esport. Menéndez opta al guardó per la seva actuació als Jocs Olímpics de Pequín, on també va participar Abdel Ait als Paralímipics.

La jugadora d'hoquei herba del Junior FC és una de les candidates als Premis Ciutat de Sant Cugat per la seva participació als Jocs Olímpics de Pequín 2008 on va aconseguir un Diploma Olímpic. La santcugatenca explica a Cugat.cat que el seu objectiu és centrar-se amb el seu conjunt, amb el qual ha aconseguit els majors trofeus nacionals i internacionals.

Júlia Menéndez

Ara el meu objectiu és que les coses amb l'equip vagin molt bé. No penso en la selecció.








De la seva banda l'atleta Abdel Ait, que aconseguia dues medalles als Jocs Paralímpics de Pequín, agraeix a l'Ajuntament i als santcugatencs el seu reconeixement.

Abdel Ait

És una cosa molt important per mi. Estic molt agraït amb l'Ajuntament i els santcugatencs.


Un altre candidat al guardó és la Mitja Marató, que aquest any celebrava la seva 25a edició i essent puntuable per al Campionat de Catalunya. Oswaldo Romero, organitzador de la cursa, assegura a Cugat.cat que serà complicat que la Mitja Marató torni a ser puntuable.

Oswaldo Romero

El Campionat de Catalunya es fa cada any a una ciutat diferent.


Finalment, els 12 anys de trajectòria i els èxits aconseguits el 2008, han permés al Club Hípica Collserola ser un dels 14 candidats. El president del club, Enric Piguillem, valora el reconeixement a l'esforç.

Enric Piguillem

Hi ha molta feina darrere. És un orgull.






La gala serà aquest diumenge a les sis de la tarda al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.