Emma Vilarasau recull el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau s'ha emportat el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat. El guardó, que designa l'alcalde, ha reconegut una trajectòria de 25 anys marcada pels èxits a televisió, teatre i cinema.

Nascuda a Sant Cugat, Emma Vilarasau pertany a una de les nissagues familiars més antigues de la ciutat. La seva trajectòria va començar a l'Associació Teatral Joan Maragall, dirigida per la seva cosina Dolors Vilarasau. Formada en el Teatre Lliure, Vilarasau va triomfar als escenaris amb l'obra 'Paraules encadenades', amb Jordi Boixaderas.

No obstant això, la seva consagració va arribar des de la televisió gràcies al paper d'Eulàlia Montsolís al serial 'Nissaga de poder'. Des de llavors, l'actriu ha encadenat èxits a la petita pantalla amb 'Majoria absoluta' i, actualment, amb 'Ventdelplà'. Al cinema, l'artista ha participat en films com 'Els sense nom', 'Utopía' i 'Para que no me olvides', que li va reportar una nominació als Goya.

És per aquesta carrera conreada en cinema, teatre i televisió que Emma Vilarasau ha rebut el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat de mans de l'alcalde, Lluís Recoder. L'actriu, molt emocionada, ha agraït el guardó amb aquestes paraules.

Emma Vilarasau

Aquest premi no és com els altres, perquè la gent aquí em coneix i jo sóc d'aquí


L'actriu participa habitualment en actes ciutadans com recitals de poesia o xerrades sobre teatre. A més, ha interpretat al Teatre-Auditori les seves últimes obres com 'Espectres', 'Carta d'una desconeguda' o 'Tres Germanes'. El proper 18 d'abril, Vilarasau torna a l'equipament municipal amb el monòleg 'La infanticida', i a l'estiu rodarà una nova pel.lícula.

Dins la seva trajectòria, Emma Vilarasau acumula diversos premis com el de millor actriu a Sitges per 'Els sense nom', el Sant Jordi de Cinema per 'Para que no me olvides' i el Butaca 'Per paraules encadenades'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.