El campus d'Esade rep per primer dia la totalitat dels seus estudiants


  • Comparteix:

Els prop de 1.500 alumnes d'Esade han començat aquest dilluns les classes al nou campus de Sant Cugat, en el primer dia d'aquest espai a ple rendiment. Els estudiants es mostren molt satisfets amb les noves instal·lacions, tot i que lamenten que les obres no estiguin del tot acabades, així com la distància que separa el nou campus de Barcelona. Aquest problema se solucionarà, en part, quan entri en funcionament la residència d'estudiants, que serà el curs vinent.

Ho expliquen els alumnes del nou campus.

Estudiants Esade

Encara no està acabat, tot i que en un futur serà un bon campus. / El campus és maco, però encara no està acabat i està una mica lluny de Barcelona.









Des d'aquest dilluns, 1.500 alumnes es desplacen cada dia fins a l'escola de negocis. Segons la subdirectora general d'Esade, Eugènia Bieto, la mobilitat no està sent un problema.

Eugènia Bieto

No hem notat aquesta problemàtica. Hem posat a disposició dels alumnes i dels professors llançadores, a més dels ferrocarrils.


Bieto també ha assegurat que els alumnes prefereixen el transport públic per arribar fins al campus santcugatenc. La principal alternativa al cotxe privat són els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i les línies d'autobús, tot i que molts estudiants fan el desplaçament des de l'estació de Sant Cugat al campus a peu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.