La polèmica de Torre Negra arriba al Facebook


Temes relacionats

Núñez recorrerà la suspensió de llicències urbanístiques a Torre Negra (27/feb/09)

La Plataforma per a la Defensa de la Torre Negra creu que la sentència no permet la construcció immediata de l'espai (25/feb/09)

Tots els partits: 'La sentència avala la protecció de Torre Negra' (25/feb/09)


  • Comparteix:

La xarxa social Facebook ja compta amb dos grups relacionats amb la possible urbanització de Torre Negra, un a favor i un altre en contra. El grup 'Salvem Torre Negra' compta de moment amb 104 membres, i al que es titula 'Respectem els drets dels ciutadans', que aposta per construir en el 16% de l'espai, ja s'hi han sumat 71 internautes.

La xarxa social Facebook s'ha especialitzat, entre altres coses, en recollir les inquietuds de la ciutadania, i prova d'això són la multitud de grups que es creen cada dia per les qüestions més diverses. Ara mateix s'hi poden trobar dos grups que recullen dues visions contraposades de la polèmica de Torre Negra.

'Respectem els drets dels ciutadans' és un grup creat per Lluís Feliu, fill del president de l'Associació de Propietaris de Torre Negra. El grup assegura que vol 'normalitzar la zona de Torre Negra', la qual defineix dient que 'és un parc rural okupat per l'Ajuntament, que ni compra, ni expropia, ni intercanvia'. Per això, els membres donen suport a la proposta dels seus propietaris de 'construir-hi el 16,77% i cedir gratuïtament a l'Ajuntament un 80% de superfície'.

El grup contrari a la urbanització, en canvi, assegura que els propietaris de Torre Negra 'volen avantposar els seus negocis particulars al bé comú de tots els ciutadans', i convida que s'hi uneixin tots aquells que estan 'cansats de veure grues en lloc d'arbres i zones verdes' i tots els que estan 'farts de l'especulació urbanística' i creuen que 'ja ha arribat el moment de dir prou'.

Per afegir-se a un o altre grup s'ha d'estar donat d'alta a la xarxa del Facebook.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.