La Plataforma Aturem la Guerra convoca activitats per entendre la realitat palestina


Temes relacionats

Aturem la Guerra se suma a la manifestació de Barcelona contra els atacs israelians a Gaza (10/gen/09)

Aturem la guerra: 'Els santcugatencs poden pressionar Israel perquè aturi els atacs a Gaza' (10/gen/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu un dinar palestí que s'ha celebrat anteriorment.

Imatge d'arxiu un dinar palestí que s'ha celebrat anteriorment.

La Plataforma Aturem la Guerra ha organitzat diverses activitats a la nostra ciutat amb l'objectiu de conscienciar els santcugatencs de la realitat que viu el poble palestí. La quarta Jornada de Solidaritat amb Palestina i un Cinefòrum sobre la pel·lícula 'Los limoneros' seran les activitats més representatives de la setmana.

Un dels representants del Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i de la Plataforma Aturem la Guerra, José Fernando Mota, ha explicat a Cugat.cat els objectius que tenen a l'hora de realitzar aquests actes.

José Fernando Mota

Esperem que després de les agressions israelianes la gent respongui a les activitats que hem preparat per donar a conèixer la realitat palestina.


Aquest dijous, a dos quarts de 10 del vespre, tindrà lloc al Casal de Joves TorreBlanca el Cinefòrum sobre la pel·lícula 'Los limoneros', que tracta sobre la història d'una vídua palestina que ha de fer front al seu nou veí: el ministre de Defensa israelià que es muda davant del seu camp de llimoners. L'acte es durà a terme quan s'acabi la primera projecció del mateix film als Cinemes Cinesa, dins del cicle de Cinema d'Autor.

D'altra banda, la quarta Jornada de Solidaritat amb Palestina se celebrarà dissabte. A les 2 de la tarda tindrà lloc a l'Ateneu Santcugatenc un dinar palestí amb un preu de 10 euros. Si es vol reservar el tiquet, cal adreçar-se a la pàgina web de la plataforma. Més tard, a les 5 de la tarda, es projectarà el documental 'Palestina, la veritat assetjada', amb la participació dels seus autors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.