L'Ajuntament fa públic el primer Anuari Estadístic de Sant Cugat


  • Comparteix:

Jordi Suriñach i Jordi Joly durant la presentació de l'Anuari

Jordi Suriñach i Jordi Joly durant la presentació de l'Anuari

Les principals dades estadístiques sobre la realitat social i econòmica del municipi ja estan disponibles a través d'Internet. Es tracta de l'Anuari Estadístic, que a partir d'ara es publicarà cada any. El servei proporciona una gran quantitat de dades que poden ser molt útils per a diversos tipus de professionals com són els historiadors, els sociòlegs i els periodistes.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat que l'Anuari Estadístic reuneix dades que ja eren públiques però que eren de molt difícil accés.

Jordi Joly

Hem volgut que sigui una eina per accedir d'una manera ràpida, àgil i fàcil a les dades.








El director del projecte, Jordi Suriñach, ha justificat així que la major part de dades disponibles ara mateix no vagin més enllà del 2007.

Jordi Suriñach

És el primer i per això s'endarrereix una mica. El següent segurament s'avançarà. A meitats d'aquest any ja tindrem dades de 2008.


Joly anima els ciutadans a suggerir com millorar l'Anuari, especificant quines dades troben a faltar i de quina manera seria millor presentar-les.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.