Més de 200 persones assisteixen a les actuacions de la primera jornada del Dia d'Andalusia al CPA


  • Comparteix:

Prop de 200 persones han assistit a la primera cita de la celebració del Dia d'Andalusia al Centro Popular Andaluz (CPA) aquest divendres. La presentació dels grups de ball de Los Girasoles i Las Malva Locas han centrat gran part de les actuacions. En l'acte protocolari, el president de l'entitat i l'alcalde han anunciat la propera signatura d'un conveni de col·laboració entre el CPA i l'Ajuntament.

L'acord establirà el tipus de compromisos entre el centre i el consistori i definirà en quins projectes i en quines celebracions es donaran suport mutu. Ho ha explicat el president de l'entitat, Antonio Rodríguez, durant el parlament en l'acte amb les autoritats del municipi que ha donat el tret de sortida al Dia d'Andalusia.

Antonio Rodríguez

Estic content perquè signarem un conveni marc cultural amb l'Ajuntament en els propers dies.



Diverses actuacions dels grups de ball del CPA han amenitzat la nit de les prop de 200 persones que s'han apropat a la sala d'actes de la seu del carrer Josefina Mascareñas. Los Girasoles i Las Malva Locas han protagonitzat els dos primers balls de la nit de la seva presentació en societat.

Representats de tots els partits polítics no s'han volgut perdre la festa. Entre ells, l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat els lligams entre la cultura catalana i l'andalusa.

Lluís Recoder

És un dia important per estrènyer els lligams entre la cultura catalana i l'andalusa.



Dissabte és el torn del tradicional 'potaje' i de les actuacions una 'bailaora' de Sevilla i un 'cantaor' de Cadis.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.