Maulets inicia una campanya de lluita contra el patriarcat


  • Comparteix:

Maulets engega aquesta setmana una campanya de lluita contra el patriarcat aprofitant la celebració dissabte del dia Internacional de la Dona Treballadora. L'entitat, a més, també està preparant una exposició sobre els efectes de l'embargament que pateix des de fa 12 anys el poble iraquià.

Maulets vol acabar amb el model patriarcal que impera a la nostra societat. Així, aprofitant la celebració del dia 8 de març, han organitzat un seguit de conferències per trencar amb els rols que tradicionalment es reparteixen entre homes i dones. Demà han organitzat una xerrada sobre Dona i Immigració i dijous coneixeran les activitats que du a terme l'entitat de les Dones del sac de Sabadell.

Aquesta campanya culminarà dimecres vinent amb la presència a Sant Cugat de les Madres de la Plaza de Mayo al Casal Popular la Guitza. Segons Alba Johé, la voluntat de totes aquestes activitats es posar de relleu que la igualtat, en tots els àmbits, encara queda llunya:

Alba Johé

El que voliem fer es mostrar una cara molt general i denunciar que el capitalisme afecta la dona en molts aspectes socials.


D'altra banda, Maulets i La Guitza acolliran a partir de dilluns una exposició que mostra els efectes que té l'embargament que pateix el poble iraquià sobre la societat civil. Aquesta mostra també vol posar de relleu els interessos que, suposadament, s'amaguen darrere un possible atac



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.