Els assistents al dinar popular han aprobat amb molt bona nota el guisat. Són declaracions a Cugat.cat.
Assistents
Magnífic. / És boníssim. / L'ingredient més bo és el xoriço. / Està cuinat amb patates, cigrons, mongetes, pebrots, cebes, alls... I és boníssim.
El President del Centro Popular Andaluz, Antonio Rodríguez, explica la importància d'aquest àpat per a tots els santcugatencs d'origen andalús.
Antonio Rodríguez
El potaje és el dinar tradicional andalús tot i que és un plat que es cuina de diferents maneres a tot Espanya. En el potaje andalús però, les espècies de la nostra terra li donen un toc especial al gust.
Enguany, la tradicional trobada típicament andalusa ha arribat a la 32ena edició. D'aquesta manera, el CPA ha celebrat el Dia d'Andalusia amb un seguit d'activitats tradicionals que van donar el tret de sortida divendres amb la presentació dels grups de ball de Los Girasoles i Las Malva Locas i l'acte protocolari. La celebració ha finalitzat aquest dissabte al vespre amb l'actuació d'una 'bailaora' sevillana i el concert d'un 'cantaor' gadità.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.