Coll Favà, el Parc Central i part del centre urbà poden reciclar el doble d'envasos


  • Comparteix:

Imatge d'una bateria de contenidor soterrat d'envasos

Imatge d'una bateria de contenidor soterrat d'envasos

Un de cada dos contenidors de rebuig de Coll Favà, el Parc Central i part del centre urbà de la ciutat s'ha convertit en un contenidor de recollida d'envasos. Amb aquesta modificació, s'ha doblat el nombre de contenidors d'envasos i la capacitat de recollida d'aquest tipus de residu en aquestes zones del municipi.

L'àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament ha reconvertit un dels dos contenidors de rebuig de les bateries soterrades de Coll Favà, el Parc Central i part del centre urbà en un contenidor de recollida d'envasos. La iniciativa ha permès doblar la capacitat de recollida d'envasos de 76.000 a 152.000 litres.

D'altra banda, Serveis Urbans també està preparant la possibilitat de dipositar envasos a les bateries soterrades a l'eix de vianants. Actualment, les bateries de contenidors en aquesta zona no permeten la recollida d'aquest residu ja que no es contemplava en les obres de vianantització de l'eix de vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.