Tallers ciutadans per combatre el canvi climàtic


  • Comparteix:

Imatge de la Terra

Imatge de la Terra

Aquest dissabte comencen a la Casa de Cultura els tallers de lluita contra el canvi climàtic organitzats per l'Oficina Sant Cugat Sostenible. Fins al maig, els santcugatencs podran aprendre alguns trucs d'aplicació immediata per minimitzar els efectes del canvi climàtic.

Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, que ha destacat que es tracta d'una activitat per tota la família.

Marta Subirà

Estan dirigits a un públic familiar i el que es pretén és informar sobre el que poden fer per minimitzar les emissions de CO2









Alguns dels consells se centraran en el canvi de bombetes, en consells per rentar la roba de manera més eficient o en altres sobre com estalviar aigua o electricitat en altres activitats quotidianes.

Els tallers es faran sempre els matins de dissabte començant pel centre el dia 7 de març i acabant per Valldoreix el 9 de maig. El curs passarà també pel centres cívics de la Floresta i les Planes, i el casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.