Una associació d'homes proposa una altra manera de 'ser home'


  • Comparteix:

'Una altra manera de ser home' és el que proposa l'Associació d'Homes per a la Igualtat de Gènere (AHIGE) que lluita contra la misogínia, contra la violència masclista i en pro d'uns posicionaments més igualitaris en la relació entre homes i dones. En una xerrada al Casal de Joves TorreBlanca, el membre de l'associació Bernat Escudero ha fet una crida perquè els homes reflexionin sobre el paper que desenvolupen en les seves relacions personals i facin un canvi si no n'estan satisfets.

Escudero ha destacat que l'associació busca aconseguir que els homes tinguin una mentalitat més oberta i igualitària.

Bernat Escudero

Busquem una mentalitat més oberta, un pensament més igualitari i que porti a una millora en la gestió de les nostres emocions.


La regidora d'Igualtat, Susanna Pellicer, s'ha felicitat per l'existència d'associacions d'aquest caire que lluiten per una millora de la igualtat.


Susanna Pellicer

Des del punt de vista de la regidoria d'Igualtat sempre ens interessa propostes com aquesta perquè el canvi l'hem de fer amb els homes i no contra els homes.






La xerrada ha tingut lloc aquest dijous al Casal de Joves TorreBlanca en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona d'aquest 8 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.