'YouTube Sant Cugat Nadal 2008', vídeo guanyador del concurs YouTube Sant Cugat de nadales


  • Comparteix:

Els participants juntament amb el Jurat a l'entrega de premis

Els participants juntament amb el Jurat a l'entrega de premis

'YouTube 2008 Nadal Sant Cugat' d'Anna Borràs és el vídeo guanyador del concurs de nadales del canal YouTube Sant Cugat. En total, set han estat els vídeos finalistes d'aquest concurs que han tingut 7.000 reproduccions. Els vídeos havien de durar un minut i incloure la frase nadalenca: 'Des del canal YouTube de Sant Cugat (et desitjo, us desitgem, et desitgem...) unes dolces festes!'.

El jurat d'aquest concurs de nadales ha valorat tres criteris per qualificar els guanyadors. En primer lloc, el compliment del temps i les visites que ha rebut el vídeo; en segon lloc, la tècnica de filmació i edició i finalment, l'originalitat, missatge i música.

El vídeo guanyador ha estat 'YouTube Sant Cugat Nadal 2008' d'Anna Borràs, qui s'ha endut una impressora multifunció, cortesia de Hewlett Packard.

El segon premi ha estat per al vídeo 'Nadal Sant Cugat 2008', a càrrec de Sònia Repiso, guardonada amb una impressora petita, cortesia també de Hewlett Packard.

La tercera posició se l'ha endut 'Dolces festes des del YouTube Sant Cugat', premiat amb una càmara de fotos digital, cortesia de MediaMarkt.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha fet un balanç positiu d'aquesta edició de concurs de nadales.

Jordi Puigneró

Fem un balanç positiu perquè en els dos concursos que portem hi ha hagut més de 10.000 visites al canal des del mes de setembre.


Al canal, gestionat per l'Ajuntament i amb la participació de Cugat.cat, s'hi han reproduït en total més de 10.000 visites des que va entrar en funcionament el juny passat. També compta de moment amb 40 subscriptors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.