Mor un veí de Sant Cugat en un accident de trànsit al Baix Llobregat


  • Comparteix:

L'accident ha passat a l'AP-7, al seu pas pel Baix Llobregat

L'accident ha passat a l'AP-7, al seu pas pel Baix Llobregat

Un veí de Sant Cugat ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit a l'AP-7 al seu pas per Castellví de Rosanes, al Baix Llobregat. L'accident ha passat quan un dels dos vehicles implicats, que circulava en direcció a Barcelona, s'ha saltat la mitjana de l'autopista i ha envestit l'altre cotxe frontalment, on viatjaven tres dels cinc morts que ha ocasionat l'accident.

Els fets han passat durant la matinada de divendres a dissabte quan un vehicle conduït per un conductor novell que possiblement s'ha adormit, segons el Servei Català de Trànsit, ha xocat contra la mitjana, l'ha saltat i ha envestit de cara un altre vehicle que circulava correctament pel seu carril en sentit Tarragona.

A causa del xoc han mort els quatre ocupants del cotxe que circulava en sentit Tarragona, un d'ells veí de la nostra ciutat, i també un altre noi que vitjava en el cotxe que ha causat l'accident.

El conductor novell que possiblement s'ha adormit i ha causat el xoc ha resultat ferit lleu. El Servei Català de Trànsit ha confirmat que el conductor no ha donat positiu en el test d'alcoholèmia ni tampoc el de drogues.

L'accident ha obligat a tallar l'AP-7 en direcció Tarragona durant més de dues hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.