El termini d'inscripcions a la Ruta dels Tres Monestirs finalitza demà


  • Comparteix:

Avui finalitza el termini per inscriure's a la Ruta dels Tres Monestirs. La sortida es farà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la matinada des de la plaça del Monestir. Es tracta d'un recorregut de cinquanta vuit quilòmetres, des del Monestir de Sant Cugat fins al de Montserrat, passant pel de Sant Llorenç de Munt.

Aquesta serà la vuitena edició de La Ruta dels Tres Monestirs, que se celebra cada dos anys. Enguany els organitzadors han confeccionat una passejada amb poc desnivell, ja que s'ha
eliminat la baixada de la Torre de l'Àngel i la pujada a la Casa Nova de l'Obac. A més, s'ha ampliat el trajecte tal i com explica Narcís Castanyer, president del Club Muntanyenc, una de les nou entitats organitzadores:

Narcís Castanyer

Aquest any hi ha una petita variació i això farà que el recorregut augmenti en sis quilmètres


La xifra de participació en la Ruta dels Tres Monestirs ha anat incrementant en cada edició fins arribar, en el darrer any, a les 250 persones. Segons Narcís Castanyer aquest és un símptoma de la bona salut d'aquesta marxa:

Narcís Castanyer

És una ruta molt bona en comparació a les grans marxes de resistència que es fan


La ruta sortirà el dia 9 de març del Monestir de Sant Cugat, passarà pel Massís de la Serra de l'Obac fins arribar al monestir de Sant Llorenç del Munt, i acabarà al cenobi de Montserrat. Les inscripcions, que tenen un preu de 12 euros, es poden realitzar al Club Muntanyenc fins demà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.