Els sindicats preveuen a Sant Cugat un seguiment del 80% a la vaga de docents del 19 de març


Temes relacionats

Els sindicats convoquen per tercera vegada una vaga la Llei d'Educació (10/mar/09)

Prop de 200 mestres de la ciutat se sumen a la concentració contra la Llei d'Educació (12/feb/09)

Els sindicats fan una crida ciutadana contra la Llei d'Educació ( 7/feb/09)


  • Comparteix:

Els sindicats d'ensenyament preveuen un seguiment del 80% de la vaga del 19 de març dels mestres de Sant Cugat. Així ho ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat el representant del sindicat USTEC a la comarca, Josep Barceló, que també ha avançat que aquest divendres hi ha prevista una concentració a les portes de l'Ajuntament on s'espera una resposta d'uns 200 docents que es manifestaran en contra la Llei d'Educació.

Josep Barceló, representant del sindicat majoritari a l'ensenyament, USTEC, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que les previsions de seguiment de la vaga convocada per dijous de la setmana vinent, 19 de març, serà superior a les dues fetes en l'últim any.

Barceló ha xifrat el seguiment previst a la nostra ciutat en el 80%. Segons el sindicalista, hi ha un sector de mestres que ara s'afegiran a les protestes perquè han vist l'aplicació de part de la futura llei del conseller Ernest Maragall.

Josep Barceló

Aquest sector que s'incorpora a la conscienciació farà que la vaga sigui tant o més majoritària que la de fa un any.


Abans d'aquesta vaga, els mestres de la nostra ciutat estan cridats a concentrar-se aquest divendres a les portes de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, per criticar alguns punts de la futura llei d'Educació, com ja van fer el passat desembre. Els professionals de l'ensenyament reclamen al conseller Maragall menys massificació a les aules i més pressupost. A més, també rebutgen la 'desregulació' horària i l'augment de la jornada lectiva, així com la disminució de l'oferta pública d'ocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.