Una calçotada serveix per reivindicar millores al barri Centre-Estació


  • Comparteix:

Moment de la calçotada

Moment de la calçotada

La tercera edició de la Calçotada Popular serveix als membres de l'Associació Veïnal Centre-Estació per reivindicar millores al barri. Tot i el caràcter lúdic d'aquesta activitat, aquest dinar serveix per reclamar una millora en la mobilitat i accessibilitat en cotxe al casc antic de la ciutat i per demanar un canvi en el polèmic trajecte dels autobusos, que passen per la plaça Lluís Millet. Al dinar hi han assistit prop de 170 persones.

El president de l'Associació Veïnal del Centre-Estació, Pere Soler, ha explicat quines són les reivindicacions que es fan amb aquesta calçotada.

Pere Solé

No només fem un acte lúdic, sinò un petit acte reivindicatiu per resoldre els problemes com el dels autobusos a la plaça Lluís Millet, problemes de soroll al barri, etc. Estem per denunciar i fer propostes.


Al dinar hi han assistit, entre d'altres, el primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, i el portaveu d'ERC a la ciutat, Raül Grangé, entre d'altres membres del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.