La 51a edició de la Marxa Infantil serà més sostenible i solidària


  • Comparteix:

Moment de la 50a edició

Moment de la 50a edició

Els 14 quilòmetres de recorregut de la nova edició de la Marxa Infantil comptaran amb contenidors per evitar embrutar els boscos. A més, part del cost d'inscripció es destinarà a un projecte de cooperació amb l'ONG Metges Sense Fronteres. La caminada tindrà lloc el diumenge 29 de març. Les inscripcions continuen obertes tant a la seu del Club Muntanyenc (CMSC) com a través d'Internet.

Per ara ja hi ha 500 parelles inscrites en aquesta edició però la previsió eleva els participants fins a les 1.100 parelles. El recorregut d'enguany sobrepassa els 14 quilòmetres i portarà els marxaires a Sant Medir des de la plaça del Rotary passant per Torre Cendrera, el turó de la Torrefera i el turó de Sant Adjutori.

El responsable de l'edició d'enguant, Silvano Bendinelli, preveu arribar a les 1.100 parelles.

Silvano Bendinelli

Potser després del cinquantenari vindrà menys gent, però creiem que participaran uns 2.100 nens.


Cugat.cat farà una cobertura especial de la Marxa. Els butlletins horaris comptaran amb connexions en directe a través del 91.5 de l'FM. A més, el diari electrònic Cugat.cat obrirà des d'una setmana abans de la cita un espai especial dedicat a la caminada. En aquest espai, s'hi trobaran les millors imatges de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.