El Col·legi Viaró s'integra a l'associació internacional de pedagogia diferenciada EASSE


  • Comparteix:

Alumnes del Col·legi Viaró

Alumnes del Col·legi Viaró

El col·legi Viaró ha entrat a formar part de la delegació catalana de l'Associació Europea d'Educació Diferenciada (EASSE). L'escola santcugatenca defensa aquesta metodologia pedagògica perquè considera que les noies maduren abans que els nois i això interfereix en l'aprenentatge.

Amb l'entrada en aquesta associació, el col·legi podrà intercanviar informació i investigació del mètode diferenciat amb escoles de tot el món. L'associació europea ha obert la primera delegació a Catalunya per acabar, segons ells, amb 'la polèmica que suscita al nostre país un model educatiu normalitzat arreu'.

El subdirector del col·legi Viaró, Luis Bordonaba, exposa arguments a favor de l'opció educativa de la diferenciació a les aules.

Luis Bordonaba

Des de la pubertat fins als 18 anys, els resultats escolars mostren un perfil més maduratiu de les noies que dels nois. Aquest mètode tracta de forma adient cada sexe per separat.




Segons Bordonaba, l'objectiu d'aquest mètode és que nois i noies aprenguin al màxim de les seves possibilitats sense obstacles maduratius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.