El Club Muntanyenc prepara un llibre sobre els 50 anys de la Marxa Infantil


Temes relacionats

La 51a edició de la Marxa Infantil serà més sostenible i solidària (18/mar/09)

Sant Cugat homenatja la Marxa Infantil amb un carrer amb el seu nom (14/des/08)

La Marxa arriba als seus 50 anys carregada d'actes i novetats (12/feb/08)


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) està preparant un llibre sobre els 50 anys de la Marxa Infantil celebrats l'any passat. Aquesta iniciativa fa temps que s'està gestant, però a causa de la celebració d'altres actes commemoratius no es va poder dur a terme.

La Marxa Infantil de Sant Cugat celebrava l'any passat els seus 50 anys, i van ser molts esdeveniments els que es van celebrar per commemorar aquesta fita històrica. Com a punt culminant, el CMSC vol publicar un llibre que inclourà tota la història de Sant Cugat en relació amb la Marxa.

L'excoordinador de la Marxa Infantil, Joan Carles Alayo, ha explicat a Cugat.cat les raons que els han portat a fer aquest llibre.

Joan Carles Alayo

Arran de la celebració dels 50 anys ens vam proposar escriure aquest llibre. Han passat molts santcugatencs que han deixat empremta.



Després d'aconseguir que la Marxa tingués un carrer amb el seu nom, el pròxim objectiu de l'entitat és la publicació d'aquest llibre que commemora els 50 anys de la Marxa Infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.