El CGPJ estima que la jutgessa beguda podria haver comès una falta lleu


Temes relacionats

Una jutgessa beguda va intentar saltar-se un control d'alcoholèmia a Sant Cugat (24/nov/08)


  • Comparteix:

Imatge d'un control d'alcoholèmia

Imatge d'un control d'alcoholèmia

El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) envia al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el cas de la jutgessa que va intentar esquivar un control d'alcoholèmia a la carretera C-16, a l'altura de Sant Cugat. Aquest òrgan ha pres la decisió en considerar que aquest fet es podria considerar una falta lleu.

L'òrgan de govern dels jutges ha acordat, per unanimitat, remetre la causa a la Sala de Govern del TSJC per si els fets es poguessin considerar una falta lleu dins la Llei Orgànica del Poder Judicial. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya té la competència d'imposar sancions lleus, les quals poden ser simplement d'advertència o també econòmiques amb un import màxim de 300 euros.

La jutgessa, que presumptament va advertir els Mossos d'Esquadra del seu càrrec per lliurar-se del test d'alcoholèmia, va acabar donant positiu amb un resultat que doblava el màxim permès. A més, hauria pressionat els agents amb possibles conseqüències si passaven pel seu jutjat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.