Germans Moabed denuncia que Aldesa encara deu 50.000 euros per treballs als pisos de Promusa a Vulpalleres


Temes relacionats

L'Assemblea Popular de l'Habitatge es concentra a Vulpalleres per protestar contra Aldesa (19/mai/08)

L'Assemblea Popular per l'Habitatge considera 'inadmissible' la resposta de la contractista dels pisos de Promusa de Benet Cortada ( 8/mai/08)

Aldesa rescindeix el contracte amb l'empresa subcontractada per als pisos de Promusa de Vulpalleres ( 5/mai/08)

L'Assemblea Popular per l'Habitatge denuncia l'actuació d'una contractista dels pisos de Promusa ( 2/mai/08)


  • Comparteix:

L'Assemblea Popular per l'Habitatge es va manifestar l'any passat en suport de Germans Moabed

L'Assemblea Popular per l'Habitatge es va manifestar l'any passat en suport de Germans Moabed

El propietari de l'empresa d'acabats de la construcció Germans Moabed denuncia que la constructora Aldesa, que va edificar els habitatges de Promusa del carrer de Benet Cortada, continua sense pagar-los les últimes factures per enguixar els pisos, que ascendeixen a uns 50.000 euros. Aquest suposat impagament ha provocat que Moabed s'hagi convertit en morós i hagi estat desnonat de casa seva. Promusa diu que es tracta d'un conflicte entre dues empreses privades que s'ha de resoldre als tribunals.

El propietari de Germans Moabed ha explicat a Cugat.cat que ja fa un any i tres mesos que Aldesa, adjudicatària de la construcció dels pisos de Promusa al carrer de Benet Cortada, a Vulpalleres, té pendent pagar-los les últimes factures pels treballs que van realitzar com a empresa subcontractada. Un deute que, assegura, ascendeix a uns 50.000 euros i que l'ha col·locat en una situació personal crítica, ja que no ha pogut fer front als pagaments de casa seva i ha estat desnonat aquest mateix dijous.

El propietari de l'empresa d'acabats de la construcció reclama a l'Ajuntament que assumeixi responsabilitats, tenint en compte que es tracta d'una obra de promoció municipal, i a la constructora Aldesa que pagui el seu deute.

Germans Moabed

Reclamo a Aldesa que em pagui el que em deuen des de fa un any i tres mesos, i a l'Ajuntament que assumeixin la responsabilitat.


La versió d'Aldesa és que la constructora va haver de rescindir el contracte amb Germans Moabed per 'incompliment de feina'. De la seva banda, Promusa considera que l'Ajuntament no té responsabilitats jurídiques ja que es tracta d'un conflicte entre dues empreses privades que s'acusen mútuament d'irregularitats. L'empresa municipal d'habitatge s'ha reunit en diverses ocasions amb els implicats per mirar de buscar solucions, però la falta d'acord fa que la sortida més probable sigui la dels tribunals.

D'altra banda, els Serveis Socials de l'Ajuntament han intervingut per facilitar l'accés del propietari de Germans Moabed a un pis de lloguer, tenint en compte que l'han desnonat de casa seva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.