La pàgina web de Ràdio Sant Cugat gairebé assoleix la xifra de 4.000 visites mensuals


  • Comparteix:

La pàgina web de Ràdio Sant Cugat ha rebut el passat mes de febrer gairebé 4.000 visites, la xifra més elevada des que es va posar en funcionament. A més, la pàgina de Vilaweb sobre la nostra ciutat, que també gestiona aquesta emissora, ha superat aquest mes el miler de visitants.

D'ençà que la web va entrar en funcionament el juny de l'any passat, les visites a 'radiosantcugat.com' han crescut exponencialment. El primer mes d'existència, el web va registrar 736 consultes i en només tres mesos es va superar la barrera del miler. Al desembre es van superar les 2.000 visites, xifra que s'ha doblat en només dos mesos.

El responsable de l'edició electrònica de Ràdio Sant Cugat, Ramon Luque, subratlla el creixement progressiu d'aquest servei:

Ramon Luque

Cada mes que passa creixem en nombre de visites i a més ho fem de manera exponencial, per tant crec que ens estem convertint en una web de referència per a la ciutat a nivell informatiu


Aquests 4.000 visitants de la plana web llegeixen un promig de 4 planes cadascun, i en total es descarreguen més de 36.000 arxius del servidor. El nombre total de consultes de la plana web ha supera el febrer els 84.000 impactes, molt a prop de la xifra rècord registrada al gener de 98.000 peticions.

D'altra banda, l'edició de Sant Cugat al diari electrònic Vilaweb, que també gestiona Ràdio Sant Cugat des del setembre passat, segueix progressant a bon ritme. En concret, el mes passat es va registrar més de 1.000 visites, i més de 8.000 impactes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.