La pluja obliga a ajornar la Marxa Infantil fins el 19 d'abril


  • Comparteix:

La 51a Marxa Infantil se celebrarà el proper diumenge 19 d'abril, després de les vacances de Setmana Santa. Així ho ha decidit el Club Muntanyenc, després que aquest diumenge les 1.315 parelles inscrites no hagin pogut participar a la cursa a causa de les pluges del cap de setmana. L'organització va decidir a primera hora de diumenge suspendre la iniciativa.

La pluja ha obligat a anul·lar la 51a edició de la Marxa Infantil. Finalment eren 1.315 les parelles inscrites, que ara podran fer els 14 quilòmetres de recorregut el proper 19 d'abril. Tot i així, els organitzadors esperen que l'èxit de participació es mantingui per a la següent cita.

El coordinador de la Marxa Infantil, Silvano Bendinelli, ha confirmat que tant el dispositiu de la marxa com el recorregut de la cursa seran els mateixos que els previstos per aquest diumenge.

Silvano Bendinelli

El recorregut i el dispositiu serà el mateix aquest cap de setmana. Esperem que no hi hagi canvis.


Malgrat les previsions adverses, l'organització tenia previst celebrar la cursa ja que comptava amb la sortida del sol a primera hora d'aquest matí. Ho explica Bendinelli.

Silvano Bendinelli

Estem cansats. Ens ha sorprès perquè la previsió no era tan dolenta.


Cugat.cat manté pel proper 19 d'abril la cobertura prevista per a l'esdeveniment, amb connexions en directe en els butlletins horaris i un espai especial al qual es podrà accedir a través del diari electrònic Cugat.cat. Aquest espai comptarà amb tota la informació relativa a la Marxa, i inclourà vídeos, plànols i notícies constantment actualitzades.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina llàstima. Esperem el proper 19 d'abril gaudir de la Marxa!

Joan. Enviat el 29/mar/09


Gràcies a tots els periodistes de Cugat.cat per mantenir-nos puntualment informats. aquesta web s'hauria de potenciar més perquè hi ha molts santcugatencs que no la coneixen

pep. Enviat el 29/mar/09


La veritat és que es podria haver avisat amb una mica més d'antel.lació perquè tot i que ha estat tota la nit plovent, fins a última hora no hem sapigut si es feia o no.

Mònica. Enviat el 29/mar/09


Estic d' acord amb la Monica, no calia esperar al diumenge a les 8 del mati, per avisar, el dissabte a la tarde plovia amb prou força com per haberla supes llavors, ademes les previsions eren dolentes desde mitja setmana, no ha sigut una borrasca "sorpresa".

Yolanda. Enviat el 30/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.