El CMSC fa autocrítica per anunciar l'ajornament de la Marxa a última hora


Temes relacionats

La pluja obliga a ajornar la Marxa Infantil fins el 19 d'abril (30/mar/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Marxa de l'any passat

Imatge d'arxiu de la Marxa de l'any passat

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) assumeix alguns errors de l'organització de la Marxa per haver esperat fins el matí del mateix diumenge a anunciar l'ajornament de la cursa. Des de l'entitat, però, recorden que és molt complicat suspendre un dispositiu d'aquestes característiques i afegeixen que les previsions permetien esperar que la pluja s'aturaria dissabte a la nit.

Les 1.315 parelles que havien de participar a la Marxa Infantil no es van assabentar de la suspensió de la cursa fins el mateix diumenge a les 8 del matí. Alguns pares i mares han criticat l'organització per aquest retard. En declaracions a Cugat.cat, el president del Club Muntanyenc, Francesc Duch, ha fet autocrítica, però ha explicat què va justificar esperar fins a última hora per prendre la decisió d'anul·lar la Marxa.

Francesc Duch

Reconeixem la nostra part d'error, però també s'ha d'entendre que l'organització d'una Marxa com aquesta significa mobilitzar molta gent.


Segons Duch, les previsions meteorològiques indicaven que el diumenge no plouria, i això va fer que des del CMSC s'esperés fins a l'últim moment per decidir ajornar la Marxa. La Marxa Infantil se celebrarà el proper diumenge 19 d'abril, després de Setmana Santa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Voldria afegir-me als comentaris d'algunes families que han criticat el retard en la suspensió de la marxa d'aquest any. Crec que després d'una tarda de dissabte ben plujosa, i unes previsions (per exemple desde TV3) que a les 9 del vespre del dissabte ja deien que continuaria ploguent, la decisió s'havia d'haver prés dissabte al vespre. Els nens que havien d'estar a les 8:30 del matí al lloc de trobada, es van llevar molt d'hora tenint en compte que hi ha petitons de 6 anys i que els haviem fet dormir una hora menys !!! No pot ser que algunes families estiguessim pendents de TVSC fins les 8.10 del matí, quasibé amb un peu a la porta perque si no arribavem tard, pero veient que allò ja no tenia gaire sentit... I no tenia gaire sentit, perque crec que la organització es va oblidar del més important, que és que els nens passin un dia agradable, disfrutin de la muntanya, que es diverteixi i que tinguin ganes de repetir a l'any següent. Crec que la organització va primar els seus interessos per sobre dels dels nens. Al cap i a la fi, tanta feina es tenia en suspendre-la un dissabte al vespre com al diumenge al matí.

Carme. Enviat el 31/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.