La Casa de Cultura es renta la cara amb una nova oferta de cursos i tallers per aquest trimestre


  • Comparteix:

Més de 25 cursos i tallers amb més de 450 places conformen l'oferta cultural i social de la Casa de Cultura per al proper trimestre. L'àrea de Cultura del consistori ha posat en marxa una prova pilot per rellançar les activitats de l'equipament aprofitant la darrera remodelació de les instal·lacions. D'altra banda, la Casa de Cultura comptarà amb un espai a la xarxa social Facebook a partir d'aquesta setmana.

El nou programa d'activitats de la Casa de Cultura se situa dins l'estratègia de l'equip de govern de definir les funcions de l'equipament cultural i rentar-li la cara aprofitant la seva remodelació. L'objectiu de la instal·lació, segons ha explicat el titular de Cultura, és consolidar-se com un centre municipal adreçat a adults, oferir la possibilitat d'allotjar entitats i adequar una nova sala d'espectacles de petit format.

Ho explica el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

La Casa de Cultura és un centre municipal dirigit a adults, ofereix allotjament a les entitats i també es potenciarà l'adequació d'una nova sala de petit format.



El nou programa d'activitats, que surt al carrer aquest dijous, inclou 27 cursos i tallers, 10 dels quals compten amb una subvenció del 50% de la Diputació de Barcelona i set estan coordinats directament per les mateixes entitats. Entre les diverses activitats hi ha cursos de coneixement com 'Descobrint l'òpera', 'Per apreciar el teatre' i ' La influència social dels mitjans de comunicació en les societats modernes'. Tallers d'expressió de teatre, ball, dibuix i mim, així com tallers de veu, completen l'oferta cultural, que es potenciarà amb cursos intensius al juliol.

Escoltem la tècnica de Cultura del consistori, Anna Castells.

Anna Castells

En aquest programa d'abril a juny hi ha 27 cursos, 10 estan subvencionats per la Diputació, set estan dirigits per les entitats i 10 per l'àrea de Cultura.



Els responsables de Cultura també han explicat que, si la prova pilot funciona, el programa d'activitats es repetirà en els propers trimestres.

Les inscripcions per apuntar-se als cursos i tallers estaran obertes entre el 14 i el 24 d'abril a la mateixa Casa de Cultura i les activitats començaran el 27 d'abril.

D'altra banda, i també dins l'estratègia de rellançar l'equipament, a partir d'aquesta setmana la Casa de Cultura tindrà el seu espai virtual a la xarxa social Facebook.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.