Ponsa anuncia que l'Escola de Música està molt ben posicionada per convertir-se en conservatori


Temes relacionats

Alumnes de l'Escola de Música recullen signatures per convertir el centre en un conservatori de grau mig (12/mar/03)


  • Comparteix:

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha anunciat que l'Escola de Música Victòria dels Àngels té molts números per a convertir-se, en un futur proper, en el tercer conservatori de la comarca. Àngels Ponsa també ha dit que la Generalitat fa el possible perquè cap alumne es quedi sense plaça al conservatori qui li pertoca.

Davant les demandes dels alumnes i l'AMPA del centre de música municipal de disposar d'un conservatori a la ciutat, Ponsa ha deixat clar que l'Ajuntament porta temps treballant en aquest tema. La regidora ha informat que la primera fase del mapa d'ensenyaments musicals de la Generalitat estipulava que les capitals de la comarca tindrien conservatori, com és el cas de Terrassa i Sabadell.

Ara ens trobem a la segona fase en la qual, segons Ponsa, la Generalitat concedirà la titulació de grau mig a aquells centres que hagin anat incrementant el nombre de cursos formatius. Escoltem la regidora Ponsa:

Àngels Ponsa

La Generalitat és qui té l'última paraula i s'ens ha dit que acabarem sent conservatori de grau mig


Ponsa ha demanat paciència als alumnes i l'AMPA, i ha assegurat que l'Ajuntament està treballant dur en aquest assumpte a través de l'Associació Catalana de Municipis i el Patronat Municipal d'Educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.