L'Ateneu Santcugatenc disposarà d'una aula d'informàtica


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc inaugurarà una aula d'informàtica a l'abril, coincidint amb l'arribada de la nova programació. L'oferta de noves tecnologies es completa amb una gran varietat de cursos que s'adapten a les necessitats personals dels usuaris de l'Ateneu i el Casal del Barri. La programació comença el 22 d'abril.

A banda de l'aula informatitzada del Casal del Barri, els ciutadans també podran entrar a la xarxa a l'Ateneu Santcugatenc. Amb aquesta novetat, que es posarà en pràctica a l'abril, els responsables de l'Ateneu han satisfet bona part de les demandes dels usuaris. Segons el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, la nova aula té característiques molt similars a les del local de l'avinguda Cerdanyola. Busquets ha comentat que els usuaris diposen de dues aules informatitzades gràcies a l'entitat Xarxa Ciutadana:

Joan Carles Busquets

La Xarxa Ciutadana es dedica a recuperar ordinadors i adequar-los a les necessitats de diferents entitats


Els usuaris de l'aula d'informàtica podran fer cursos d'iniciació, oficina a casa, Internet i disseny de pàgines web. Aquesta proposta s'inclou dins la secció de Coneixements, mentre que la resta formen part dels apartats Benestar Personal, Recursos i Expressió.

Un dels atractius de l'oferta de l'Ateneu i Casal de Barri són els cursos d'iniciació a l'àrab, francès i anglès. Altres propostes que es potenciaran seran els treballs manuals, tal i com explica Joan Carles Busquets:

Joan Carles Busquets

El nou programa potenciarà els tallers de matins, que principalment són els de treball manual


Els socis poden fer les inscripcions el dia 19 d'aquest mes, i la resta d'interessats el dia 24.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.