La Unió tindrà nou president abans de finals de maig, després de la renúncia de Mata


  • Comparteix:

Imatge de l'equipament teatral de la Unió

Imatge de l'equipament teatral de la Unió

La Unió Santcugatenca convocarà eleccions al maig, després de la dimissió del seu president Joan Mata. Mata ha deixat el seu càrrec en una assemblea extraordinària, on la majoria de socis assistents van votar en contra de la seva gestió. Fins a les eleccions, l'entitat està dirigida per una junta gestora sorgida de la mateixa assemblea.

L'assemblea extraordinaria de la Unió ha posat sobre la taula algunes de les divergències internes de l'entitat. D'una banda, bona part dels socis assistents van votar en contra dels comptes del 2008 per manca d'informació. A més, un sector de participants van rebutjar la proposta de crear una societat de responsabilitat limitada pel Teatre la Unió. Tot dos fets, han ocasionat la dimissió del president.

El fins ara president de l'entitat, Joan Mata, explica els motius de la seva dimissió.

Joan Mata

El que volia fer és per una banda potenciar els aspectes associatius i per l'altra posar en marxa noves línies del teatre. Hi havia gent que aquesta segona línia no la tenia clara.


Fruit de la dimissió de Mata i del seu equip, s'ha creat una nova junta gestora formada per 11 membres i encapçalada pel soci José María Balsa. Segons Balsa, no es tracta d'un problema entre les seccions, sinó una divergència amb la proposta de model per algunes de les seccions de l'entitat.

José María Balsa

El problema del teatre es que volen fer una companyia nova però de caire lucratiu i la Unió és sense ànim de lucre.


La nova junta començarà ara el procés per convocar eleccions. El nou equip té previst poder triar el nou president abans d'acabar el maig. Tot i això, Balsa ha avançat a Cugat.cat que no presentarà candidatura per presidir l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.