La delegació d'Alba s'acomiada de Sant Cugat amb un concert de música moderna


Temes relacionats

Ple en el primer concert de germanor entre l'escola Fusió i el conjunt d'Alba Ludovico Rocca ( 6/abr/09)


  • Comparteix:

El joves intèrprets de la ciutat italiana d'Alba han ofert aquest dilluns l'últim dels concerts programats dins l'intercanvi cultural que han fet amb joves santcugatencs. Les escoles de música Fusió i Vida Pertinni han pujat plegades a l'escenari del Club Muntanyenc per oferir un repertori de música moderna.

Després d'un cap de setmana d'intercanvi, els joves albesos i santcugatencs han tancat l'estada amb un concert conjunt. Aquest és el segon concert que han ofert, després que aquest diumenge interpretessin un repertori de música clàssica a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

Els joves músics valoren així l'experiència

Participants

La música és un instrument de comunicació internacional. / És una experiència molt maca perquè podem conèixer altra gent, segurament una experiència única.


Els concerts s'emmarquen dins un intercanvi musical i cultural entre l'escola Fusió i les escoles italianes Ludovico Rocca i Vida Pertinni. La codirectora de Fusió, Gemma Navarra, explica l'objectiu d'aquest intercanvi.

Gemma Navarra

L'objectiu és conviure i compartir experiències, tant musicals com la vida amb les famílies.


Aquest intercanvi musical i cultural retorna l'experiència que els santcugatencs van viure l'any passat a la ciutat italiana d'Alba, gràcies a l'agermanament de les dues ciutats. Tal com va fer la delegació santcugatenca a Alba, els italians també han pogut conèixer el patrimoni de la ciutat amb una visita guiada al Monestir i el seu entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.