L'AMPA del Catalunya demanarà a l'alcalde que els alumnes puguin anar a l'IES Angeleta Ferrer


  • Comparteix:

L'Associació de Mares i Pares de l'escola Catalunya ha demanat una reunió urgent amb l'alcalde per reclamar que els alumnes recuperin el dret d'adscripció a l'Institut Angeleta Ferrer. Segons l'AMPA, la setmana passada se'ls va retirar el dret d'adscripció a aquest institut, i els alumnes hauran de passar ara a l'IES Arnau Cadell o al Leonardo Da Vinci.

Els pares volen reunir-se amb l'alcalde aquesta mateixa setmana perquè dilluns vinent s'obrirà el període d'inscripcions. Asseguren que l'Ajuntament i el departament d'Ensenyament s'acusen mútuament d'haver provocat aquests canvis, i per això volen que s'aclareixi als pares com quedaran les adscripcions. Segons un dels membres de l'AMPA, Jesús Galindo, tot el procés s'ha fet incorrectament:

Jesús Galindo

No entenem que s'hagi retirat aquesta adscripció


El canvi d'adscripció afecta ara mateix unes 10 famílies, a més dels estudiants de cursos inferiors que també patiran el canvi els pròxims anys. Segons l'AMPA, hi ha moltes famílies del nucli urbà i el Parc Central que s'han hagut de desplaçar a l'escola Catalunya durant el cicle de primària, i ara tampoc podran entrar a l'institut que els queda més a prop. Jesús Galindo critica els criteris de l'actual sistema d'adscripció:

Jesús Galindo

El tema de les adscripcions és absurd i ens hauriem de donar l'opció d'escollir a nosaltres


Segons l'AMPA, aquests problemes de distribució de l'alumnat es resoldrien si es posés en marxa la quarta línia de l'Angeleta Ferrer, i asseguren que l'Institut està preparat per fer aquesta ampliació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.