'Xocolata per tutti' reparteix set mones aquest dilluns de Pasqua


  • Comparteix:

Mona de Pasqua

Mona de Pasqua

Ràdio Sant Cugat ofereix aquest dilluns el tradicional espai 'Xocolata per tutti', que repartirà mones de Pasqua als oients. El programa s'emetrà de 10 del matí a una de la tarda. En total, es regalaran set mones, una menys que l'any passat, gràcies a set pastisseries de la ciutat que col·laboren amb l'emissora municipal.

Aquest dilluns de Pasqua, Ràdio Sant Cugat emetrà l'espai 'Xocolata per tutti' presentat per Joan Vallvé. El programa, que es produeix des de fa 18 anys, obrirà les línies telefòniques a partir de les 10 del matí per optar a una de les set mones que es repartiran.

La novetat d'enguany és que també es pot obtenir una d'aquestes mones enviant un correu electrònic a l'adreça 'mones@cugat.cat' fins aquest diumenge. El sorteig d'aquestes mones es farà a l'inici del programa per donar temps als guanyadors a recollir els vals a la seu de Ràdio Sant Cugat i anar tot seguit a les pastisseries a recollir les mones.

El format d'enguany contempla repartir dues mones amb un sorteig entre els correus enviats, dues més per a les trucades el mateix dilluns de Pasqua i tres més que s'aconseguiran contestant unes preguntes del conductor del programa.

Les pastisseries col·laboradores són La Lyonesa, Roura, Sàbat, Vall d'Or, Pastisseria Masnou, Vallespa i Baixas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.