El mercat ambulant de Valldoreix es farà els dissabtes davant de l'EMD a partir del novembre, segons el govern local


Temes relacionats

Valldoreix tindrà un mercat setmanal ambulant (26/mar/09)


  • Comparteix:

La nova seu de l'EMD

La nova seu de l'EMD

El futur mercat ambulant de Valldoreix s'inaugurarà al novembre, juntament amb la remodelació de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer. L'EMD ha explicat que el mercadet tindrà lloc els dissabtes al matí i s'ubicarà davant de la seu del govern del territori, tot i que encara s'estan estudiant les dificultats d'aparcament que podria comportar. Ho ha donat a conèixer el vocal d'Economia de l'ens i portaveu de la Candidatura de Progrés i Catalanista, Joan Gaya, en la darrera junta de veïns arran d'una moció de CiU-Actuem per incorporar el mercat al territori.

El mercat ambulant està recollit en el pla de dinamització del comerç del territori que ha posat en marxa l'EMD per millorar i potenciar el comerç de Valldoreix. La finalitat és evitar que els habitants vagin a comprar a altres indrets i atraure consumidors de fora del territori.

El vocal d'Economia de l'ens i portaveu de la Candidatura de Progrés i Catalanista, Joan Gaya, explica que l'objectiu és que el mercat tingui una qualitat superior a la mitjana dels mercats.

Joan Gaya

La ubicació més adeqüada és la plaça de davant de l'EMD, tot i que hi haurà un problema d'aparcament. Serà els dissabtes i s'inaugurarà al novembre.


CiU-Actuem ha presentat una moció a la darrera junta de veïns per incorporar el mercat no sendentari al territori, un projecte que el grup nacionalista afirma que va endegar amb l'encàrrec d'un estudi quan estava a l'equip de govern. El vocal de CiU-Actuem, Eduard Delgado, ha demanat a l'EMD que a la propera junta de veïns porti l'ordenança d'activitats comercials del mercat. La moció s'ha aprovat sense els vots de la la Candidatura de Progrés i Catalanista, que considera que no hi ha prou temps per presentar el document a la propera cita veïnal. En canvi, s'ha compromès a portar un pas previ, l'aprovació del servei.

Eduard Delgado és vocal del grup nacionalista.

Eduard Delgado

A Valldoreix hi ha una manca de comerç reflectida a l'estudi de dinamització del comerç.


D'altra banda, CiU-Actuem ha donat llum verda una altra moció per subvencionar 9.000 euros al Casal d'Avis de Valldoreix per celebrar els seus 25 anys. La proposta tampoc ha comptat amb el suport de la Candidatura, que ha demanat que la subvenció fos per a diverses entitats i no només per al Casal d'Avis. Aquesta subvenció s'haurà d'aprovar en una modificació del pressupost de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.