La crisi no amarga les vendes de mones de Pasqua


Temes relacionats

Futbolistes i personatges d'animació, protagonistes de les mones de Pasqua (13/abr/09)


  • Comparteix:

Les mones de Pasqua han esquivat la crisi i les vendes s'han mantingut en les xifres de celebracions passades. La majoria de santcugatencs consultats per Cugat.cat diuen haver comprat mones de mides i preus similars als d'anys passats, tal com havien previst els pastissers de la ciutat. Les mones han costat aquest any entre 20 i 80 euros.

Jugadors del Barça, personatges de Disney, la gateta Kitty i els protagonistes de 'High School Musical' han centrat la temàtica de les mones de Pasqua. Aquest any també s'han vist als aparadors de les pastisseries locals les mones tradicionals, les que tenen un ou bullit al mig.

A Sant Cugat, el padrí continua sent la persona que, majoritàriament, compra la mona per regalar-la al seu fillol, tot i que també ho fan famílies i grups. Precisament, a l'hora de comprar-la, els santcugatencs han confirmat les previsions dels pastissers la ciutat: les famílies han gastat més o menys els mateixos diners que altres anys.

Escoltem alguns dels compradors en sortir de les pastisseries.

Compradors

I tant que la crisi afecta! Hem hagut de renunciar a certes coses per comprar-la. / Hem fet la mateixa compra que l'any passat. Si cal, fem un esforç per seguir la tradició. / Hem comprat una mona per a sis persones.




El Gremi de Pastisseria de Barcelona calcula que aquest any s'han venut unes 660.000 mones de Pasqua a tot Catalunya, una xifra similar a la de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.