L'Ajuntament de Barcelona vol que els túnels de Vallvidrera siguin més cars per entrar a la capital


  • Comparteix:

Peatge dels túnels de Vallvidrera

Peatge dels túnels de Vallvidrera

L'Ajuntament de Barcelona proposa que els túnels de Vallvidrera, una de les vies que uneix Sant Cugat amb la capital, siguin més cars per entrar que per sortir de la ciutat per descongestionar el seu accés des del Vallès. En declaracions a Catalunya Ràdio, el regidor d'Urbanisme, Ramon Garcia Bragado, no renuncia a construir un nou vial per fer desembocar al carrer Numància una part del trànsit dels túnels.

En concret, el regidor aposta per 'discriminar el peatge d'entrada i de sortida' per contribuir així a reduir la circulació als accessos del Vallès cap a la Via Augusta de Barcelona, tot i no concretar més aquesta mesura.


  • Comparteix:

COMENTARIS

Com es que els nostres inefables polítics només pensen en PENALITZAR en lloc de SOLUCIONAR problemes tan greus com es l'accés a BCN en hores punta? Un peatje de traca que no deixa d'augmentar mai, per mil-lers de cotxes que fan cua diariament per anar a treballar! Aquests polítics, catalans per més senyes, son els responsables de que Barcelona sigui cada vegada més invivible. :-(

Ana. Enviat el 14/abr/09


Senyors crec sincerament que esteu perdent el cap? trobeu normal a sobre de lo cars que són els peatges de vallvidrera, ara a més voler afegir-hi més cost? us agradaria que jo, resident del Monseny us cobrés un peatge cada vegada que sortiu de Barcelona a visitar "el monte"? us agradaria? i que tots aquells pobles que tinguin platja us cobrin per anar a prendre el sol? voleu això? ja tenim prou pena els que som de fora de la capital de que no tinguem bones empreses en els nostres pobles ja, que sinó no vindríem per a res a Barcelona

Charlie. Enviat el 14/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.