Un accident a l'AP-7 a l'altura de Sant Cugat provoca 10 quilòmetres de cua i un ferit greu


  • Comparteix:

Un accident a l'AP-7 entre un camió una furgoneta ha provocat aquest dijous 10 quilòmetres de retencions en sentit sud a l'altura de Sant Cugat. L'accident s'ha produït quan faltaven cinc minuts per les cinc de la tarda i ha implicat tres turismes més. L'únic ferit greu, un home de 64 anys, viatjava a la furgoneta i l'han traslladat amb helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. Quatre dotacions de Bombers s'han desplaçat a la zona.

Un camió Volvo i una furgoneta Nissan han protagonitzat un accident al quilòmetre 154 en sentit sud de l'AP-7, a l'altura de Sant Cugat, als voltants de les cinc de la tarda. El conductor de la furgoneta ha resultat ferit greu i un helicòpter del RACC se l'ha endut a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

Tres camions de Bombers i una ambulància del Parc de Bombers de Bellaterra s'han desplaçat a la zona, així com tres camions més de Bombers d'altres parcs de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.