Sant Cugat celebra aquest diumenge el quinzè Dia per l'Esperança organitzat per Intermón Oxfam


Temes relacionats

Sant Cugat celebra aquest diumenge el quinzè Dia per l'Esperança organitzat per Intermón Oxfam (26/abr/09)

La plaça de Barcelona acull aquest diumenge la 19a Festa del Llibre Gegant (26/abr/09)


  • Comparteix:

Cartell publicitari de la festa d'Intermón

Cartell publicitari de la festa d'Intermón

Aquest diumenge se celebrarà a Sant Cugat la quinzena diada solidària Un Dia per a l'Esperança organitzada per Intermón Oxfam, amb la col·laboració de Cugat.cat. La festa, dedicada als drets de les dones en situacions d'emergència, es farà a la plaça Octavià.

La diada comptarà amb activitats diferents per conscienciar la població de les dificultats que pateixen les dones que es troben en camps de refugiats. A la plaça Octavià, es faran actuacions d'Andança i dels bastoners. A més hi haurà una botiga de comerç just, jocs per als més petits i mostres d'artesania.

El responsable de comunicació del comitè d'Intermón a la nostra ciutat, Antoni Marimon, explica a Cugat.cat la intenció de les activitats.

Antoni Marimón

No pretenem frivolitzar, sinó tot el contrari. Volem fer veure que hi ha persones que han de fer per obligació activitats que nosaltres fem de forma extraordinària com per exemple anar a buscar aigua o construir una tenda.


L'acte festiu pretén fer participar la ciutadania en els actes solidaris i recaptar fons pels projectes solidaris de l'associació. La directora de teatre Dolors Vilarasau serà l'encarregada de llegir el manifest de la diada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.