El Camí de Can Flo de les Planes es començarà a urbanitzar abans de l'estiu, segons Recoder


Temes relacionats

Les obres de la Llei de Barris a les Planes començaran al febrer (16/des/08)

CiU proposa que la Generalitat financiï el 75% dels projectes de la Llei de Barris (11/oct/08)

Bona part de la inversió de la llei de barris a les Planes es concentrarà en el període 2011-2012 (16/set/08)

Les Planes entra en els ajuts de la Llei de Barris ( 8/jul/08)

El projecte d'urbanització de les Planes opta de nou als ajuts de la Llei de Barris ( 1/mai/08)


  • Comparteix:

El darrer tram del Camí de Can Flo de les Planes es començarà a urbanitzar abans de l'estiu. Ho ha confirmat l'alcalde, Lluís Recoder, durant la celebració de l'inici de les obres del pla de barris de la Generalitat aquest dissabte. Els primers treballs emmarcats en el pla que afecten els carrers Doctor Modrego i Passatge del Pi han començat aquesta setmana.

El segon pas en el projecte d'urbanització de les Planes, que es financia amb els ajuts de la Llei de Barris, s'endegarà abans de l'estiu. Es tracta de la urbanització del darrer tram del Camí de Can Flo de les Planes. Ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, en declaracions a Cugat.cat, on també ha explicat que aquest dissabte ha estat un dia històric.

Lluís Recoder

És un dia important per a les Planes. El proper pas és el Camí de Can Flo que es començarà abans de l'estiu.


Una cinquantena de veïns s'han acostat a veure els treballs dels carrers Doctor Modrego i Passatge del Pi, que consistiran a pavimentar els carrers a un sol nivell, eliminar les barreres arquitectòniques i renovar el mobiliari urbà i l'enllumenat. Alguns d'ells han expressat la seva satisfacció per l'inici de les obres.

Veïns

Ha valgut la pena. / Estem molt contents. / Amb la llei normalitzarem el barri. / Continuarem lluitant.


Després d'aquests carrers, s'urbanitzaran la pujada a les pistes esportives, el passatge de les Delícies i els carrers de la Carena i de Miralluny. Finalment, se centrarà en els carrers de la Llum, del Calvari, de la Font i del Molí de les Planes.

El projecte també inclou millores a la xarxa viària i canvis en els recorreguts del transport públic, així com l'arranjament de les pistes esportives, on s'estudia construir un espai per als joves. A més, es preveu reestructurar el Centre Cívic i fer alguns canvis relacionats amb els comerços, com el canvi d'ubicació de la farmàcia. També s'estudia que els veïns es puguin acollir a subvencions per modificar les tanques dels seus habitatges.

El projecte té un cost total de quatre milions d'euros, assumits a parts iguals entre l'Ajuntament i la Generalitat, que l'estiu passat va anunciar que les Planes es podia acollir a la Llei de Barris.

La celebració l'ha patrocinada Gas Natural, que ha muntat diversos jocs i tallers a la plaça de la Creu d'en Blau en què hi han participat una trentena de nens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.