El CEIP Collserola celebra els 25 anys del centre


  • Comparteix:

El CEIP Collserola celebra els 25 anys amb xerrades i exposicions

El CEIP Collserola celebra els 25 anys amb xerrades i exposicions

El CEIP Collserola celebra aquest dijous a la tarda el 25è aniversari del centre. Els actes de celebració començaran amb el desplegament de dues pancartes de commemoració, on assistiran 25 representants de tots els sectors de l'escola. La celebració també compta amb una xocolatada on podran assistir els pares i mares dels alumnes. Per celebrar els 25 anys del centre, el CEIP Collserola ha organitzat xerrades i exposicions que s'allargaran fins a l'octubre.

La celebració dels 25 anys del CEIP Collserola comença aquest dijous amb el desplegament de dues pancartes que es penjaran a la façana de l'edifici. L'acte comptarà amb la presència de diversos convidats relacionats amb el centre, entre els quals hi haurà alumnes, professors, exalumnes, pares i personal de servei.

La directora del centre, Mercè Alejo, explica com s'han elaborat les pancartes de commemoració.

Mercè Alejo

Aquestes pancartes estan protagonitzades per un dibuix que s'ha escollit a partir d'un concurs del centre on han participat tots els alumnes.


El centre també acull una exposició amb les obres literàries que els alumnes han elaborat per Sant Jordi i que giren al voltant de la història del CEIP Collserola. Aquesta mostra també compta amb tot un seguit de treballs plàstics dels alumnes de 6è sobre el 25è aniversari de l'escola.

La celebració també preveu per al 21 de maig la xerrada 'Reptes de l'educació al segle XXI', entre altres activitats. La commemoració dels 25 anys posarà punt i final amb un acte institucional que tindrà lloc el 24 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.