Registres a domicilis de Sant Cugat en l'operació policial contra els Àngels de l'Infern


  • Comparteix:

Moment de l'operació policial a Barcelona (ACN)

Moment de l'operació policial a Barcelona (ACN)

La Guàrdia Civil ha registrat aquest dimarts domicilis de Sant Cugat en l'operació en què ha detingut 22 persones a tot l'Estat vinculades a la banda dels Àngels de l'Infern. Als detinguts se'ls relaciona amb el tràfic de drogues i d'armes, i se'ls acusa d'associació il·lícita i extorsió.

Segons han explicat alguns testimonis a Cugat.cat, agents de la Guàrdia Civil han fet una intervenció al passeig del Nard de Mira-sol en el marc d'aquesta operació. A banda de Sant Cugat, se n'han fet a Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Vilafranca del Penedès i Rubí. Els escorcolls, una trentena en total, s'han fet amb gossos ensinistrats per detectar la possible presència de drogues. Entre el material que s'hi ha confiscat, hi ha armes, armilles antibala, un kilo de cocaïna i llibres d'ideologia neonazi, entre d'altres. La investigació està sota secret de sumari i la dirigeix el titular del jutjat d'instrucció número 19 de Barcelona.

No es descarta que continuïn els escorcolls i registres als domicilis dels detinguts i també a diferents seus i locals vinculats a la organització dels Àngels de l'Infern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.