La pluja esguerra un diumenge ple de propostes a l'aire lliure


Temes relacionats

Sant Cugat celebra aquest diumenge el quinzè Dia per l'Esperança organitzat per Intermón Oxfam (26/abr/09)

La plaça de Barcelona acull aquest diumenge la 19a Festa del Llibre Gegant (26/abr/09)


  • Comparteix:

Intermon ha suspès els actes de la plaça d'Octavià

Intermon ha suspès els actes de la plaça d'Octavià

La 19a Festa del Llibre Gegant se celebrarà finalment el proper 24 de maig. Aquesta és la data provisional que dóna l'organització, després que la pluja obligués a suspendre l'acte previst per aquest diumenge. D'altra banda, Intermon Oxfam també ha cancel·lat els actes per celebrar el Dia de l'Esperança i ha decidit que no s'ajorna a un altre dia.

Els santcugatencs més menuts no han pogut reunir aquest diumenge els seus propis textos per crear el Llibre Gegant. La tempesta de primera hora del matí ha obligat l'organització a suspendre l'acte. L'Associació del Llibre Gegant es reunirà aquesta setmana, però tot apunta que la data escollida serà el 24 de maig. Ho ha explicat a Cugat.cat la membre de l'Associació del Llibre Gegant, Anna Dapena.

Anna Dapena

Pensem fer la Festa del Llibre Gegant el proper 24 de maig ja que és un dia en què l'Ajuntament ens pot cedir l'espai. De totes maneres, durant aquesta setmana fixarem la data oficialment.


En canvi, totes les activitats organitzades aquest diumenge per Intermon Oxfam a la plaça d'Octavià s'han suspès definitivament. Segons els organitzadors, no és possible trobar una nova data perquè el Dia de l'Esperança se celebra de forma coordinada a una cinquantena de ciutats de l'Estat espanyol. Tot i això, la coordinadora d'Intermon Oxfam a la nostra ciutat, Anna Lloret, preveu organitzar activitats alternatives per recaptar fons.

Anna Lloret

Les properes setmanes podríem organitzar una altra activitat de format més petit, potser d'un matí o una tarda, i intentar fer recaptació. No tenim encara una data perquè ho hem de valorar.




A Valldoreix només s'han hagut de suspendre els actes més matiners, enmarcats en la festivitat de Sant Jordi, que s'ha celebrat segons les previsions.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.