Es posposa el concurs fotogràfic organitzat per denunciar les molèsties que provoquen les obres de Mira-sol


  • Comparteix:

El concurs de fotografia organitzat per denunciar les molèsties que provoquen les obres d'urbanització al districte de Mira-sol s'ha posposat per problemes de calendari amb el Teatre de Mira-sol, on s'havien d'exposar els treballs. El certamen que porta el nom de 'Una imatge val més que mil paraules' està organitzat per la Plataforma pel contenciós en contra de la urbanització.

L'exposició de fotografies es farà al Teatre de Mira-sol i per raons de calendari d'aquest espai, la mostra s'ha decidit fer, finalment, el 6 d'abril. Segons un dels membres de la Plataforma, Joseba Quevedo, les fotografies volen ser la mostra visual de les vicissituds que passen els veïns mentre s'executen les obres d'urbanització:

Joseba Quevedo

Tothom que consideri que s'estan fent abusos amb aquestes obres volem que ho digui a travès de la fotografia


La selecció de les tres millors fotografies es farà per votació popular. Posteriorment es farà una xerrada a càrrec dels advocats que porten el contenciós-administratiu interposat contra l'Ajuntament pel tema de les contribucions especials. Recordem que d'aquí a un any i mig s'haurà completat el Pla Integral d'Urbanització dels Districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.