Una xerrada sobre el càncer de còlon alerta de la importància de prevenir la malaltia


  • Comparteix:

El càncer de còlon és el segon tipus de càncer que més afecta a la societat. Ho ha explicat el cap d'Oncologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, el doctor Albert Biete, que ha ofert aquest dimarts a Sant Cugat una xerrada sota el nom 'El càncer de còlon'. La ponència l'ha organitzada la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

En la xerrada que ha ofert el cap d'Oncologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, el Doctor Albert Biete ha parlat dels avenços que s'han fet en la cura de la malaltia i ha explicat que el 90% dels afectats pel càncer de còlon es poden curar si es detecten amb temps.

El doctor Biete fa una valoració de la malaltia.

Albert Biete

És un tumor que té una incidència creixent. És el segon càncer que detectem. Estem davant d'una malaltia important i cal que hi dediquem esforços i recursos.


El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, que ha assistit a la xerrada, ha destacat la importància d'aquest tipus de xerrades.

Xavier Escura

No podia ser d'altra manera, les activitats de difusió i de promoció de la prvenció de malalties són molt importants.





La ponència, que ha tingut lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya, ha comptat amb la presència de una setantena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.